Masszázs Budapest

Műköröm, gél lakkA nők mindennapi életének szerves része a szépségápolás. Ez alatt nem csupán a rendszeres haj-és bőrápolást értjük; legalább annyira fontos a körmök és a kézfej gondozása is. Ha Te is rendezett körmökre vágysz, gyere el szalonunkba, bízd magad hivatásos műköröm építő kolléganőnkre!
Mert a berepedezett, egyenetlen körmök ideje lejárt!
Keresd a Formasszázs Stúdiót – Budapest, 13. kerület!

Manikűr régen és ma

Történelmi feljegyzések szerint az ókori görög és római férfiak is manikűröztették körmeiket. A későbbi korok uralkodói már különböző festékeket is alkalmaztak az körömápolást követően. Az ezekhez szükséges alapanyagokat hennából, tojásfehérjéből és zselatinból állították elő. Az akkoriban használatos eszközök azonban nem számítottak elég kíméletesnek. A szinte fájdalommentes, polírozásra is alkalmas gépek megjelenését Fülöp Lajos király lábápolójának köszönhetjük. Természetesen a manapság használatos eszközök messzemenőkig túlszárnyalják ezeket a berendezéseket.

Manikűr fajták

  • Hagyományos: kézáztatást követően a körmökre tapadt, felesleges bőrt körömkaparóval és ollóval eltávolítjuk.
  • Francia: egy speciális leoldó folyadék felvitelét követően körömkampó és csiszolófej segítségével távolítjuk el a felesleges bőrt. A körmökből kocka alakot formázunk.

A manikűr elengedhetetlen része a későbbi épített műköröm és géllakk felvitelének is!

Manikűr már 1.800 Ft-tól

Műköröm építő technikák

    Műköröm építés a 13. kerületben
  • ragasztás
  • építés porcelánnal
  • építés zselével

A műköröm tartóssága körülbelül 4-6 hét. Ez az intervallum lehet rövidebb-hosszabb, attól függően, hogy kinek milyen gyorsan nő saját körme. Befolyásolja az is, hogy milyen körülményeknek van kitéve (mosogatás, fizikai munka). Pozitívuma azonban, hogy a körömlenövést követően utólagosan feltölthető a ragasztással, porcelánnal és zselével készült műköröm is. A műköröm leszedése speciális leoldó folyadékkal (30 perces áztatás), vagy reszeléssel történik. Természetesen ezek az eljárások fájdalommentesek. Én zselé anyaggal dolgozom, ami tartósabb, mint a tip ragasztás és rugalmasabb, mint a porcelán.

Zselés műköröm építés, töltés már 4.500 Ft-tól

Mi a géllakk?

Gél lakk 13. kerületA géllakk felvitele könnyebb, gyorsabb, mint a műkörmök felhelyezése. A körmöket megtisztítjuk, fertőtlenítjük, majd több rétegben felvisszük az UV fényre megszilárduló géllakk réteget. Amennyiben a manikűrt követően is szabálytalan körmökkel van dolgunk, körömágy hosszabbító segítségével egységes felületet képzünk. A géllakk körülbelül 2-4 hétig is sérülésmentesen megtapadhat a körmökön, azonban ezek utólagos töltésére nincs lehetőség. A géllakk eltávolítása leoldó folyadékkal, vagy reszeléssel történik.

Géllakk már 2.800 Ft-tól

Géllakk, műköröm – mikor nem ajánlott?

  • a körmök gombás megbetegedése esetén
  • ha a bőrön felszíni sérülések láthatók
  • keringési zavarok fennállásakor

Műköröm, géllakk kiegészítők

Ma már amellett, hogy kiválaszthatod a számodra megfelelő színű lakkot, minták, apró kiegészítők felhelyezését is kérheted a műköröm építés és a géllakk készítés során. Kézzel rajzolt minták, fóliák, csillámporok és apró kövecskék mellett is dönthetsz. Egyeztess velem, együtt kitaláljuk az alap koncepciót!

Várom a jelentkezésed!

Árak:

Gél lakk

Kézre - sima 3.000.-

Kézre - francia 3.000.-

Két köröm - díszítéssel 3.200.-

további díszítés körmönként 100.-

Lábra - sima 3.000.-

Lábra - francia 3.000.-

Lábra - díszített 3.200.-

Zselés műköröm építés, töltés

Sima 4.800.-

Francia 5.000.-

Két köröm -díszítéssel 5.000.-

további díszítés körmönként 100.-

Normál méret felett 1.000.-

Pótlás - körmönként 500.-

További szolgáltatások

Gél lakk leszedés 2.000.-

Műköröm leszedés 2.500.-

Manikűr 1.800.-

D. Anita műköröm építő
Formasszázs Stúdió Budapest, 13. kerület
Hívhatsz bármikor! +36-70-410-35-45