Masszázs Budapest

 

Munkám során megtapasztaltam, hogy az embereknek szükségük van a stresszt feldolgozni. Erre a mozgás sportolás mellett a magunkra figyelés egy jó módszer.  Felgyorsult világunkban a gyors információ áramlás miatt kevés a lehetőségünk bennünket ért stresszt feldolgozni, még mielőtt újabb stressz érne bennünket. Ha ez az állapot tartós akkor feszültséget szülhet. Szükség van az  elcsendesedésre, befelé figyelésre, ha ez megvan akkor  minden bizonnyal energikusak, kiegyensúlyozottak vagyunk a mindennapokban.

A nyirokmasszázs segíti a szervezet méregtelenedését, betegségek utáni regenerálódását. ödémák csökkentését.

A craniosacralis kezelés egy olyan terápia amely helyreállíthatja az agy és a gerincvelő helyes működését valamint a szervezet öngyógyító képességét élénkíti. Segít kiküszöbölni a stresszt, megerősíti a  szervezetet a betegségekkel szemben. Egy kellemes relaxációs állapotot érhet el a kezelés alkalmazásával.

Ha rossz a közérzete vagy fizikai panasza van és a leírtak után felkeltette érdeklődését valamelyik kezelés,  szervezetét  szeretné megerősíteni,  fokozni az egészségét, akkor várom Önt.

Stúdió nők részére! A hely a méretéből adódóan nem koedukált, megértésüket köszönjük!