Masszázs Budapest

Péter, talpmasszázs vendégünk

Házasságkötés után elkezdtünk próbálkozni, hogy családunk egy új jövevénnyel bővüljön. Több mint egy éves sikertelen időszak után külön-külön megvizsgáltattuk magunkat, hogy mindenkinél minden rendben van-e, melynek során kiderült, hogy nemzőképességi problémáim vannak. Ennek javítása érdekében elkezdtem gyógyszereket szedni és újabb vizsgálatokra járni, minek után minimális javulást tudtunk elérni a kezdeti állapothoz képest. Ez arra volt elegendő, hogy anyagom nem csak a lombikra, hanem már az inszeminációra is megfelelő volt, a spontán terhesség esélye mindössze 11%-ra "nőtt". Úgy döntöttünk a párommal, hogy a csalódások ellenére másként fogunk gondolkodni és nem őt fogjuk egy lombik program keretében leépíteni, hanem magamat terápiás kezelésekkel felfejleszteni. A korábbi gyógyszeres kezelések után alternatív gyógymódként talpmasszázsra kezdtem járni ajánlás alapján. Én úgy gondolom, hogy relatív jól bírom a fájdalmat, de amit ott átéltem az nem volt közönséges, sokat szenvedtem, de mivel nem volt viszonyítási alapom, ezért tűrtem és reménykedtem. A több mint 1 éves talpmasszázsos kezelés (szenvedés) sajnos nem érte el a célját, ezért kénytelen voltam kipróbálni egy másik masszőrt és ekkor kerültem az Adriennhez. Ami jelentős eltérés volt az előző helyhez képest, hogy itt nem járt fájdalommal a masszázs, sőt kimondottam lazító, kellemes hatású volt. Ezen felül Adrienn javasolt egy krémet valamint ellátott étkezési tanácsokkal is. Októberben kezdtem el járni a talpmasszázsra az Adriennhez és december közepén össze is jött a gyerek, amit egyértelműen az ő sikerének tulajdonítunk. Nagyon köszönjük az Adrienn áldásos tevékenységét, aki a kezelések folyamán mindvégig arra koncentrált, hogy minél előbb meggyógyuljak és összejöjjön számunkra a régóta várt baba.

Köszönettel egy meggyógyított beteg, aki most már lassan apuka lesz :)

 

Anna, nyirokmasszázs vendégünk

Kamaszkoromban kialakult nyirokérrendszeri problémával fordultam Adrihoz. Korábban az orvosok már tájékoztattak, hogy a nyirokérrendszeri problémák sajnos nem megszűntethetőek, de megfelelő és rendszeres kezelés során tartósan, szép állapotot lehet elérni és fenntartani. Ebben kértem Adri segítségét, 1 éve járok hozzá nyirokmasszázsra heti rendszerességgel. Észrevételeim azóta, hogy sokkal gyorsabb a nyirokkeringésem, mint a kezelés előtt, ami megmutatkozik abban, hogy a korábban elnehezült, lábfejnél és bokánál “elefántláb” jellegű dagadás megszűnt! Valamint nap végére a sok ülés és állás sem terheli és nehezíti el annyira a lábam, mint amikor még nem volt rendszeresen kezelve. Bárkinek aki nyirokérrendszeri problémákkal küszköd, őszintén ajánlhatom, hogy keresse bizalommal Adrit! Az én hétköznapjaimat abszolút és tartósan megkönnyítette! Köszönöm! :)

 

F. Beatrix bal vádlija fájó görcsös dagadása miatt jött hozzánk

Végső elkeseredésemben fordultam Adrihoz, a minndennapos lábfájdalomtól és lábdagadástól szenvedve. Orvosnál is voltam nem tudott segíteni a problémámon. Elkezdtem járni Adrihoz nyirokmasszázsra felfedezte, hogy a lábam attól dagad, hogy egy nagy izomgörcs van a vádlimban ami akadályozza a nyirokkeringést mivel már akkorára duzzadt. Hosszú idő alatt fokozatosan egyre nagyobb volt az izomösszetapadás és én csak azt éreztem, hogy nehezedik el a lábam, nem tudok járni rajta rendesen, hanem már húzom járás közben és dagad mivel gyengül a nyirokkeringés.  Adri szuper tanácsait megfogadva, illetve hozzáértő kezeinek köszönhetően 2-3 alkalom után már szemmel látható volt a javulás, a fájdalom teljesen megszűnt, a lábdagadás minimálisra csökkent, és fokozatosan javul tovább. Az én életemet biztosan megkönnyítette! :)

 

Bernadett cellulit masszázs vendégünk

Adrienn kezei alatt teljesen megváltozott a bőröm szerkezete.. Már az első cellulit kezelés nagyon látványos és ezáltal ösztönző eredményt hozott. A szép eredmények meghozták a kedvem a még több edzéshez és az egészségesebb táplálkozáshoz a kezelések folytatása mellett, ezzel megőrizve az egyre szebb bőrömet! :)  És ami a hab a tortán, Adri végtelenül kedves és jófej, ha úgy esik jól, csendben relaxálhatsz a lágy zenére, de ha beszélgetésre vágysz, akkor is tökéletes társaságot kapsz szépülés közben. Évek óra küzdöttem a narancsbőr eltüntetésével, de Adri kéz és vákuumost masszázsa , infrával kiegészítve felülmúlta minden várakozásomat.
Ha bármikor újra narancsbőr problémám lesz, biztosan Adriennhez fogok fordulni, csak ajánlani tudom! :)

Bea, cellulit masszázs vendégünk

Ennek a szövegét megírja a vendégem és hamarosan küldöm, és utólag is fel tudjuk tenni. Lehet ,hogy lesz még. ;) Kezelés fajtánként tegyük fel vagy mehet egymás után ömlesztve? Szerintem igen, csak mindig legyen a szöveg előtt egy kis címszó, hogy cellulit kezelés nyirokmasszázs talpmasszázs öngyógyító terápiás kezelés műköröm gél lakk (ilyen is lesz, csak most a körmösöm elutazott)