Masszázs Budapest

Talpmasszázs vendégünk

Házasságkötés után elkezdtünk próbálkozni, hogy családunk egy új jövevénnyel bővüljön. Több mint egy éves sikertelen időszak után külön-külön megvizsgáltattuk magunkat, hogy mindenkinél minden rendben van-e, melynek során kiderült, hogy problémáink vannak. Ennek javítása érdekében elkezdtünk gyógyszereket szedni és újabb vizsgálatokra járni, minek után minimális javulást tudtunk elérni a kezdeti állapothoz képest. Úgy döntöttünk a párommal, hogy a csalódások ellenére másként fogunk gondolkodni és nem fogunk lombik programra menni, hanem terápiás kezelésekkel felfejlesztjük magunkat. A korábbi gyógyszeres kezelések után alternatív gyógymódként talpmasszázsra kezdtünk járni ajánlás alapján ekkor kerültünk Adriennhez.Ezen felül Adrienn ellátott étkezési tanácsokkal  és javasolt táplálékkiegészítőt is.  Nagyon köszönjük áldásos tevékenységét, aki a kezelések folyamán mindvégig arra koncentrált, hogy minél előbb meggyógyuljunk és összejöjjön számunkra a régóta várt baba.

Köszönettel egy meggyógyított házaspár, akik most már családosok :)

Melinda

 

Nyirokmasszázs vendégünk

Kamaszkoromban kialakult nyirokérrendszeri problémával fordultam Adrihoz. Korábban az orvosok már tájékoztattak, hogy a nyirokérrendszeri problémák sajnos nem megszűntethetőek, de megfelelő és rendszeres kezelés során tartósan, szép állapotot lehet elérni és fenntartani. Ebben kértem Adri segítségét, 1 éve járok hozzá nyirokmasszázsra heti rendszerességgel. Észrevételeim azóta, hogy sokkal gyorsabb a nyirokkeringésem, mint a kezelés előtt, ami megmutatkozik abban, hogy a korábban elnehezült, lábfejnél és bokánál “elefántláb” jellegű dagadás megszűnt! Valamint nap végére a sok ülés és állás sem terheli és nehezíti el annyira a lábam, mint amikor még nem volt rendszeresen kezelve. Bárkinek aki nyirokérrendszeri problémákkal küszköd, őszintén ajánlhatom, hogy keresse bizalommal Adrit! Az én hétköznapjaimat abszolút és tartósan megkönnyítette! Köszönöm! :)

Anna

 

Fájó görcsös dagadása miatt jött hozzánk, nyirokmasszázsra

Végső elkeseredésemben fordultam Adrihoz, a minndennapos lábfájdalomtól és lábdagadástól szenvedve. Orvosnál is voltam nem tudott segíteni a problémámon. Elkezdtem járni Adrihoz nyirokmasszázsra felfedezte, hogy a lábam attól dagad, hogy egy nagy izomgörcs van a vádlimban ami akadályozza a nyirokkeringést mivel már akkorára duzzadt. Hosszú idő alatt fokozatosan egyre nagyobb volt az izomösszetapadás és én csak azt éreztem, hogy nehezedik el a lábam, nem tudok járni rajta rendesen, hanem már húzom járás közben és dagad mivel gyengül a nyirokkeringés.  Adri szuper tanácsait megfogadva, illetve hozzáértő kezeinek köszönhetően 2-3 alkalom után már szemmel látható volt a javulás, a fájdalom teljesen megszűnt, a lábdagadás minimálisra csökkent, és fokozatosan javul tovább. Az én életemet biztosan megkönnyítette! :)

Beatrix

 

Cellulit masszázs vendégünk

Adrienn kezei alatt teljesen megváltozott a bőröm szerkezete.. Már az első cellulit kezelés nagyon látványos és ezáltal ösztönző eredményt hozott. A szép eredmények meghozták a kedvem a még több edzéshez és az egészségesebb táplálkozáshoz a kezelések folytatása mellett, ezzel megőrizve az egyre szebb bőrömet! :)  És ami a hab a tortán, Adri végtelenül kedves és jófej, ha úgy esik jól, csendben relaxálhatsz a lágy zenére, de ha beszélgetésre vágysz, akkor is tökéletes társaságot kapsz szépülés közben. Évek óra küzdöttem a narancsbőr eltüntetésével, de Adri kéz és vákuumos masszázsa , infrával kiegészítve felülmúlta minden várakozásomat.
Ha bármikor újra narancsbőr problémám lesz, biztosan Adriennhez fogok fordulni, csak ajánlani tudom! :)

Bernadett

 

Váll és hátfájdalom miatt jelentkezett hozzánk

Ülőmunkát végzek emiatt a tartásom egész nap nem előnyös az egészségemre nézve. A lapocka feletti izmaim fájtak valamint nem tudtam megemelni teljes magasságig a jobb karomat. Ezért fordultam a hát váll masszázs felé. A formasszázs stúdióban "megjavítottak engem" :) az elején a fájdalmak elég hangsúlyosak voltak, 2 hetente 1 alkalommal kezdtük és az első alkalom után sokkal jobb volt de a 4 alkalom után már teljesen elmúlt a fájdalmam  és a karomat is tudtam teljes mozgástartományban könnyedén mozgatni. Kaptam kiegészítő kezelést is a masszázs mellé ami szükséges volt az ízület és az izmok inak regenerálódásához. Már havi 1 alkalmat megyek csak és ezzel fenntartható az elért állapot. Nagyon örülök, hogy megtaláltam a formasszázs stúdiót.

Anna

 

Cellulit kezelés vákuumos rádiófrekvenciás géppel

Régóta meglévő cellulitomat tüntette el a kezelés és az benne a nagyszerű, hogy nem tudtam sűrűn eljárni csak 2-3 hetente 1 alkalmat és ennek ellenére szépen változott alakult a bőröm egyre vékonyabb volt a cellulit réteg és a most már szinte minimális csak akkor látszik egy kicsi ha megfeszítem az izmaimat. Már havi 1x járok és így is csökken. Én biztosan fogok járni folyamatosan mert ezzel fenntarthatom az elért eredményt, sőt fokozatosan javul tovább... lépésről -lépésre. A kezelés kicsit fájdalmas volt de elviselhető főleg a kitűzött cél érdekében. A stúdióból való távozás után úgy éreztem mintha edzettem volna egy jót.:) Adrienn tanácsait megfogadtam és ezzel fokoztuk a kezelés hatékonyságát.

Csak ajánlani tudom mert valóban hatásos amit itt kapok!

Lisa

 

Stúdió nők részére! A hely a méretéből adódóan nem koedukált, megértésüket köszönjük!