Masszázs Budapest

Stúdió nők részére! A hely a méretéből adódóan nem koedukált, megértésüket köszönjük!

 

Az alakformálás, karcsúsítás terén is többféle módszerrel állunk rendelkezésedre budapesti stúdiónkban a különböző zsírégető masszázsok, testtekercselések, karcsúsító pakolások korszerű és hatékony narancsbőr kezelések révén.

Fogyasztó, zsírégető kezeléseink

A karcsúsítás akkor a leghatékonyabb, ha mellette mozogsz is, illetve odafigyelsz a fokozott folyadékbevitelre, amely elősegíti a méregtelenítést, a salakanyagok távozását a szervezetből. Az alábbi alakformáló, karcsúsító kezelések közül választhatsz nálunk (a linkre kattintva részletesebben is olvashatsz róluk):

 

A karcsúsító kezelés célja

Minden fogyás, alakformálás a méregtelenítéssel kezdődik. A karcsúsító kezelések során is az az elsődleges cél, hogy a zsírsejtekben felgyülemlett méreganyagokat kimozdítsuk, és kiürítsük a szervezetből.

Vákuumos és zsírtörő narancsbőr kezelés:

A kezelés alatt használt anyagok, eljárások, vákuumos masszázstechnika és vákuumos gépi kezelés fokozza a keringést a nyirokrendszerben. Ennek köszönhetően könnyebben és gyorsabban távoznak a szervezetből a méreganyagok, melyek a zsírszövetekben rakódtak le. Az alakformáló kezeléssel így csökken a zsírszövet mérete, feszesebbé válik a bőr, valamint csökken a narancsbőr mennyisége is; a módszer valóban hatékony és látványos bőrfeszesedést, eredményez. A kezelés alatt a Vákuumos technika, mely gépi vákuumos fej és/vagy kézi köpöly használata nagyban segíti a cellulit csökkentést, valamint a megtört zsírsejteket a vákuum kezeléssel egyidejűleg elfolyósíthatjuk egy megfelelő technikával így a zsírsejtek könnyebben, és gyorsabban és nagyobb számbantudnak távozni a kezelt területről. Mindemellett ez a technológia serkenti a bőr természetes kollagén termelődését, melynek hatására a megfáradt, megnyúlt bőr feszesedik, így gyorsabb és látványosabb hatást érve el a narancsbőr elleni harcban.

Tavaszi Akciós ár: 13.000.-  15.000.- helyett

Bejelentkezés:  0670 410 35 45

Üzenő panelon vagy whatsapp on vagy viberen is írhatsz!

Ahogy tudok válaszolok.

 

 

ÚJ! Anyagcsere gyorsító bőr regeneráló Thalasso terápia

A testet felkészítem a pakolás befogadására (simító masszázzsal és előkezelő folyadékkal), majd bekenem a teljes testet a Laminaria barna alga koncentrátummal mely karcsúsító hatású, valamint az algában található ásványi anyagok és nyomelemek hatására az anyagcsere gyorsul a zsír felhasználás serken és ez karcsúsodást eredményez. A barna alga után, ice gélt kenek a lábakra és egy alakformáló testápolót a kezelt területekre, mely tovább fokozza a karcsúsító hatást.

Akció! Ára: 15.000.- helyett 18.000 .- /80-90 perc

Bejelentkezés: 06 70 410 35 45

Üzenő panelon vagy whatsapp on vagy viberen is írhatsz!

Ahogy tudok válaszolok.

 Karcsúsítás Budapesten,
a Formasszázs Stúdióban