Masszázs Budapest

Az alakformálás, karcsúsítás terén is többféle módszerrel állunk rendelkezésedre budapesti stúdiónkban a különböző zsírégető masszázsok, testtekercselések, korszerű és hatékony narancsbőr kezelések révén.

Fogyasztó, zsírégető kezeléseink

A karcsúsítás akkor a leghatékonyabb, ha mellette mozogsz is, illetve odafigyelsz a fokozott folyadékbevitelre, amely elősegíti a méregtelenítést, a salakanyagok távozását a szervezetből. Az alábbi alakformáló, karcsúsító kezelések közül választhatsz nálunk (a linkre kattintva részletesebben is olvashatsz róluk):

 

A karcsúsító kezelés célja

Minden fogyás, alakformálás a méregtelenítéssel kezdődik. A karcsúsító kezelések során is az az elsődleges cél, hogy a zsírsejtekben felgyülemlett méreganyagokat kimozdítsuk, és kiürítsük a szervezetből.

A kezelés alatt használt anyagok, eljárások, vákuumos masszázstechnika fokozza a keringést a nyirokrendszerben. Ennek köszönhetően könnyebben és gyorsabban távoznak a szervezetből a méreganyagok, melyek a zsírszövetekben rakódtak le. Az alakformáló kezeléssel így csökken a zsírszövet mérete, feszesebbé válik a bőr, valamint csökken a narancsbőr mennyisége is; a módszer valóban hatékony és látványos bőrfeszesedést, eredményez.

Ára 7.000.- / 60 perces

OTP Szépkártyát elfogadunk, otthonról előlegutalás opcióval!

Bejelentkezés: T 06704103545

vagy rövid üzenetben az Elérhetőség opció alatt



Karcsúsítás Budapesten,
a Formasszázs Stúdióban