Masszázs Budapest

A nők mindennapi életének szerves része a szépségápolás. Ez alatt nem csupán a rendszeres haj-és bőrápolást értjük; legalább annyira fontos a körmök és a kézfej gondozása is. Ha Te is rendezett körmökre vágysz, gyere el szalonunkba, bízd magad hivatásos műköröm építő kolléganőnkre!
Mert a berepedezett, egyenetlen körmök ideje lejárt!
Keresd a Formasszázs Stúdiót – Budapest, 13. kerület!

Manikűr régen és ma

Történelmi feljegyzések szerint az ókori görög és római férfiak is manikűröztették körmeiket. A későbbi korok uralkodói már különböző festékeket is alkalmaztak az körömápolást követően. Az ezekhez szükséges alapanyagokat hennából, tojásfehérjéből és zselatinból állították elő. Az akkoriban használatos eszközök azonban nem számítottak elég kíméletesnek. A szinte fájdalommentes, polírozásra is alkalmas gépek megjelenését Fülöp Lajos király lábápolójának köszönhetjük. Természetesen a manapság használatos eszközök messzemenőkig túlszárnyalják ezeket a berendezéseket.

Manikűr fajták

  • Hagyományos: kézáztatást követően a körmökre tapadt, felesleges bőrt körömkaparóval és ollóval eltávolítjuk.
  • Francia: egy speciális leoldó folyadék felvitelét követően körömkampó és csiszolófej segítségével távolítjuk el a felesleges bőrt. A körmökből kocka alakot formázunk.

A manikűr elengedhetetlen része a későbbi épített műköröm és géllakk felvitelének is!

Műköröm építő technikák

  • építés zselével
  • építés porcelánnal

A műköröm tartóssága körülbelül 4-6 hét. Ez az intervallum lehet rövidebb-hosszabb, attól függően, hogy kinek milyen gyorsan nő saját körme. Befolyásolja az is, hogy milyen körülményeknek van kitéve (mosogatás, fizikai munka). Pozitívuma azonban, hogy a körömlenövést követően utólagosan feltölthető a ragasztással, porcelánnal és zselével készült műköröm is. A műköröm leszedése speciális leoldó folyadékkal (30 perces áztatás), vagy reszeléssel történik. Természetesen ezek az eljárások fájdalommentesek. Én zselé anyaggal dolgozom, ami tartósabb, mint a tip ragasztás és rugalmasabb, mint a porcelán.

Zselés műköröm építés, töltés már 4.500 Ft-tól

Mi a géllakk?

A géllakk felvitele könnyebb, gyorsabb, mint a műkörmök felhelyezése. A körmöket megtisztítjuk, fertőtlenítjük, majd több rétegben felvisszük az UV fényre megszilárduló géllakk réteget. Amennyiben a manikűrt követően is szabálytalan körmökkel van dolgunk, körömágy hosszabbító segítségével egységes felületet képzünk. A géllakk körülbelül 2-4 hétig is sérülésmentesen megtapadhat a körmökön, azonban ezek utólagos töltésére nincs lehetőség. A géllakk eltávolítása leoldó folyadékkal, vagy reszeléssel történik.

 

Géllakk, műköröm – mikor nem ajánlott?

  • a körmök gombás megbetegedése esetén
  • ha a bőrön felszíni sérülések láthatók
  • keringési zavarok fennállásakor

Műköröm, géllakk kiegészítők

Ma már amellett, hogy kiválaszthatod a számodra megfelelő színű lakkot, minták, apró kiegészítők felhelyezését is kérheted a műköröm építés és a géllakk készítés során. Kézzel rajzolt minták, fóliák, csillámporok és apró kövecskék mellett is dönthetsz. Egyeztess velem, együtt kitaláljuk az alap koncepciót!

Várjuk jelentkezésed!

Műköröm építés Budapest 3. kerületMűkörömépítés XIII. kerületMűköröm XIII. kerület

Árak:

Gél lakk

Kézre - sima 5.500.-

- francia 4.000.-

- díszítés körmönként 100.-

Lábra - sima 3.500.-

- francia 4.000.-

- díszített 4.200.-

Zselés műköröm építés, töltés

Sima 4.800.-

Francia 5.000.-

Két köröm -díszítéssel 5.000.-

további díszítés körmönként 100.-

Normál méret felett 1.000.-

Pótlás - körmönként 500.-

További szolgáltatások

Gél lakk leszedés 2.500.-

Műköröm leszedés 3.000.-

Manikűr 2.000.-


Formasszázs Stúdió Budapest, 13. kerület
+36-70-410-35-45

vagy rövid üzenetben viberen vagy what up on