Masszázs Budapest

Tibeti hangtál kezelés

Stúdió nők részére! A hely a méretéből adódóan nem koedukált, megértésüket köszönjük!

Egyéni hangterápiás kezelés Tibeti hangtálakkal

A Tibeti hangtálak rezgésével és hangjával  történő kezelés testi és lelki harmóniát teremt. Testünk 60 százaléka víz. A hangtál rezgése hat a testünk sejtjeiben lévő vízre, melyet átrezget, rendez. Ennek eredménye, hogy visszaáll a szervezet alap állapota és ez serkenti az öngyógyító folyamatokat, segíti a stressz elengedését. A testünkben a víz — mint rendkívül hatékony, éltető és közvetítő közeg — a rezgéseken keresztül, beindítja a szervezet anyagcsere folyamatait is.

A hang és a zene évezredek óta a gyógyítás része volt. A hangokkal végzett kezelés a világ legrégebbi terápiáinak egyike. Tibetben nagy szerepe van a harmóniának, az egyensúlynak. Azt vallják, hogy minden élőlény a harmóniát és a mindenséggel való egységet keresi. Ők úgy gondolják, hogy különféle rítusokkal, bárki kapcsolatba tud lépni a központi energiaárammal mely az egész univerzumban jelen van. Évszázadok óta szertartásaikon hangtálat is használnak., a mantrák mellett. Cél az egységélmény megélése, és a negatív gondolatok, betegségek elűzésére.

Egy hangtálas masszázs kezelés közben a tál hangot és rezgést bocsájt ki a testen, ez pozitív hatással van a szervezetre, mert a test meridiánjain végigvezetve a tálat, javul a test energia háztartása és energiafelvétele, felgyülemlett stressz az izmokból szövetekből kitisztul. A kezelés hatására a stressz kivezetődik az izmokból, ízületekből, csontból,ez a rezgés  harmonizálja a testet és a hangon keresztül lelket is.

Mire jó a hangtál terápia kezelés?

 • Izom, ízület, esetleg csontfájdalom csökkenése lehetséges
 • Jól oldja a stressz
 • Alvászavart ritkítja, esetleg megszünteti azt
 • Energia központjainkat regenerálja, harmonizálja
 • Gondolatainkat elcsendesíti
 • Relaxáló, nyugtató hatású
Egy szóval a szervezet öngyógyító folyamatait erősíti.,

A kezelés időtartama: 55-60 perc, ruhában zajlik, ruhában, kényelmes fekvő helyzetben.

A kezelés ára: 15.000.-
Bejelentkezés 06 70 410 35 45 hívjon

Üzenő panelon vagy whatsapp on vagy viberen is írhatsz!

Ahogy tudok válaszolok.

 

Tibeti hangfürdő egyéni vagy családi vagy kis csoportos - A hang és rezgés felszabadító ereje

Egyéni vagy max. 5 fős hangfürdőt tartok stúdiómban. Várlak szeretettel ha megszabadulnál a napi stressztől vagy a közelmúlt nehézségeitől esetleg a régmúlt traumáitól.  Ha célod , hogy megtisztulhass a lehúzó rezgésektől akkor gyere el egy “energetikai zuhanyra”! Akár életed részévé válhat időközönként egy energetikai tisztálkodás. Amennyiben rendszeresen megadod ezt magadnak változhat nagyban a valóságod segítesz magadnak abban, hogy közérzeted jobb legyen.

Ez pozitív hatással lesz reakcióidra megéléseidre ez segítheti, hogy  a dolgok könnyebbre és jobbra forduljanak akár testi és  lelki szinten is. A hang bejut a testünkbe a lelkünkbe , az agy sejtjeibe,olyan mélységekbe érkezünk magunkban ahol már a béke van a legbelső Mag-unkba. Ebben a belső nyugalomban az öngyógyító folyamatok teret kapnak mivel elcsendesedik az ego.

Tibeti hangfürdő

Többféle módon jöhetsz/jöhettek:

 

 • egyéni hangfürdő 13.000 Ft / óra
 • kis csoportos zárkörű hangfürdő max 5 fő  1 órás 4.000 Ft/fő (bejelentkezés telefonon vagy üzenetben és a megfelelő időpontot kiválasztjuk)
 • családi hangfürdőre is jöhettek max.5 fő részvételével 1 órás 4000 Ft/fő (bejelentkezés telefonon vagy üzenetben és a megfelelő időpontot kiválasztjuk)
 • páros hangfürdőre is van lehetőség 1 órás 6.500Ft/ fő (bejelentkezés telefonon vagy üzenetben és a megfelelő időpontot kiválasztjuk)

Tibeti hangfürdő

Hogyan zajlik:

 

 • Elcsendesedés fekvésben polifoam-on. Párna, takaró mindenki számára van.
 • Ha sajátot szeretnél használni, hozd el bátran magaddal.
 • Kényelembe helyezkedés után, megkezdődik a relaxáció Tibeti hangtál hangjával, rezgésével.
 • A kikapcsolódás végén pohár vízzel zárjuk a programot.

 

Várlak szeretettel!????????
kis csoportos  Tibeti hangfürdő időpont
2023. Május 18.-a  csütörtök  18:00
Egy időpontban maximum 5 fő tud jönni.
Bejelentkezés 06 70 410 35 45

Üzenő panelon vagy whatsapp on vagy viberen is írhatsz!

Ahogy tudok válaszolok.

S.Adrienn

Hangterapauta

Természetgyógyász