Masszázs Budapest

Tibeti hangtál kezelés

Stúdió nők részére! A hely a méretéből adódóan nem koedukált, megértésüket köszönjük!

Egyéni vagy páros hangtál kezelés Tibeti hangtálakkal

A Tibeti hangtálak rezgésével és hangjával  történő kezelés testi és lelki harmóniát teremt. Testünk 60 százaléka víz. A hangtál rezgése hat a testünk sejtjeiben lévő vízre, melyet átrezget, rendez. Ennek eredménye, hogy visszaáll a szervezet alap állapota és ez serkenti az önhelyreállító folyamatokat, segíti a stressz elengedését. A testünkben a víz — mint rendkívül hatékony, éltető és közvetítő közeg — a rezgéseken keresztül, beindítja a szervezet anyagcsere folyamatait is.

A hang és a zene jótákony hatásait már évezredekkel ezelőtt tudatosan alkalmazták. A hangokkal végzett kezelés a világ legrégebbi kezeléseinek egyike. Tibetben nagy szerepe van a harmóniának, az egyensúlynak. Azt vallják, hogy minden élőlény a harmóniát és a mindenséggel való egységet keresi. Ők úgy gondolják, hogy különféle rítusokkal, bárki kapcsolatba tud lépni a központi energiaárammal mely az egész univerzumban jelen van. Évszázadok óta szertartásaikon hangtálat is használnak., a mantrák mellett. Cél az egységélmény megélése, és a negatív gondolatok, betegségek elkerülése.

Egy hangtálas masszázs kezelés közben a tál hangot és rezgést bocsájt ki a testen, ez pozitív hatással van a szervezetre, mert a test meridiánjain végigvezetve a tálat, javul a test energia háztartása és energiafelvétele, felgyülemlett stressz az izmokból szövetekből kitisztul. A kezelés hatására a stressz kivezetődik az izmokból, ízületekből, csontból,ez a rezgés  harmonizálja a testet és a hangon keresztül lelket is.

Mire jó a hangtál terápia kezelés?

 • Izom, ízület, esetleg csontfájdalom csökkenése lehetséges
 • Jól oldja a stressz
 • Alvászavart ritkítja, esetleg megszünteti azt
 • Energia központjainkat regenerálja, harmonizálja
 • Gondolatainkat elcsendesíti
 • Relaxáló, nyugtató hatású
Egy szóval a szervezet helyreállító folyamatait erősíti.,

A kezelés időtartama: 55perc, ruhában zajlik, ruhában, kényelmes fekvő helyzetben.

A kezelés ára: 17.000.-
Bejelentkezés 06 70 410 35 45 hívjon

Üzenő panelon vagy whatsapp on vagy viberen is írhatsz!

Ahogy tudok válaszolok.

 

Tibeti hangfürd páros- A hang és rezgés felszabadító ereje

Egyéni Tibeti hangtál kezelés vagy páros Tibeti hangfürdő. Várlak szeretettel ha megszabadulnál a napi stressztől vagy a közelmúlt nehézségeitől esetleg a régmúlt traumáitól.  Ha célod , hogy megtisztulhass a lehúzó, nehezítő rezgésektől akkor gyere el egy “energetikai zuhanyra”! Akár életed részévé válhat időközönként egy energetikai tisztálkodás. Amennyiben rendszeresen megadod ezt magadnak változhat nagyban a valóságod segítesz magadnak abban, hogy közérzeted jobb legyen, életed változásai könnyedebbek pozitívabbak legyenek azáltal, hogy a reakcióid "válaszaid"a stresszoldás hatására megváltoznak.

A Tibeti hangtálak alkalmazása ősi módszer, mely pozitív hatással lesz tested sejtjeire ezáltal, reakcióidra megéléseidre mely segítheti, hogy  a dolgok könnyebbre és jobbra forduljanak akár testi és  lelki szinten is. A hang bejut a testünkbe a lelkünkbe , az agy sejtjeibe,olyan mélységekbe érkezünk magunkban ahol már a béke van a legbelső Mag-unkba. Ebben a belső nyugalomban a helyreállító folyamatok kapnak teret.

Tibeti hangfürdő

Többféle módon jöhetsz/jöhettek:

 

 • egyéni hangfürdő 17.000 Ft / óra
 • páros hangfürdőre is van lehetőség 25.000.- / alk (bejelentkezés telefonon vagy üzenetben és a megfelelő időpontot kiválasztjuk)

Tibeti hangfürdő

Hogyan zajlik:

 

 • Elcsendesedés fekvésben masszázs ágyon. Párna, takaró mindenki számára van.
 • Ha sajátot szeretnél használni, hozd el bátran magaddal.
 • Kényelembe helyezkedés után, megkezdődik a relaxáció Tibeti hangtál hangjával, rezgésével.
 • A kikapcsolódás végén igény szerint lehetőség van egy pohár átrezgetett vízzel zárni a programot.

 

Várlak szeretettel!????????
Bejelentkezés 06 70 410 35 45

Üzenő panelon vagy whatsapp on vagy viberen is írhatsz!

Ahogy tudok válaszolok.

S.Adrienn

Tibeti hangtál kezelő

Természetgyógyász