Masszázs Budapest

Stúdió nők részére! A hely a méretéből adódóan nem koedukált, megértésüket köszönjük!

Nyirokmasszázs

A masszázs során az érintés az mellyel a testre és ezáltal a lélekre hatva, tudunk eredményt elérni.  A fizikai szinten megjelenő problémákat, elváltozásokat, például masszázsokkal tudjuk oldani.

Előfordul, hogy masszázs alkalmával jövünk rá, hogy milyen nagy szüksége van erre kötőszövetünknek, izmainknak, ízületeinknek nyirokrendszerünknek. Problémás területek nyak, váll, hát, lábak, deréktáj, masszázzsal karbantarthatóak és a masszázs nagyszerűen  segíthet a fájdalmak csökkentésében, megszüntetésében, az ízületek karbantartásában, méregtelenítésben. Előnye ,hogy bármikor elkezdhető és egészségesítő módszer.

A masszírozás során a testen futó meridiánokat érintve, a szervezetben energetikai változásokat érhetünk el, melyek harmonizálnak, feltöltenek, ellazítanak. Személyenként más és más eredmény születik annak függvényében, hogy kinek milyen problémája van. Ezért igaz, hogy a masszázs mindenkit harmonizál. Van akit kikapcsol, és ellazít, van akit feltölt és energetizál, ez attól függ milyen alapállapotról kezdjük a masszázst.

Várom szeretettel!

Ár: 20.000.- /80p

15.000.-/55p

Bejelentkezés: + 36704103545

Üzenő panelon vagy whatsapp on vagy viberen is írhatsz!

Ahogy tudok válaszolok.

 

S. Adrienn

nyirokmasszőz

okleveles természetgyógyász