Masszázs Budapest

Egészségesítő és Szépítő kezelések

(deréktól lefelé)

Ezeket a kezeléseket, ha havonta 1x vagy 3 hetente 1 alkalommal elvégezzük, és nem kampányszerűen próbálunk meg változást elérni akkor hatékonyak leszünk, mert tudatossá válunk a cél elérésében, ezáltal beépül életvitelünkbe és fennmarad a kívánt állapot.

A kezeléseket lehet tetszés szerint váltogatni.

A kezelés előtti napon 2,5-3 liter víz fogyasztása javasolt, valamint a kezelést követően is. Bejelentkezés telefonon vagy Whatsapp/Viber üzenetben

+36704103545 Formasszázs stúdió

Kezelés fajták, hatásuk alapján

Méregtelenítő hatású kezelés

Fogyasztó hatású kezelés

Bőrfeszesítő hatású kezelés

Vákuumos kezelés

 

1. Méregtelenítő hatású kezelés

Kézi nyirokkezelés, nyirokmasszázs, nyirokutak megnyitása, nyirokmasszázs, 25perc ezután hullámmasszázs azaz pneumatikus gépi kompressziós kezelés 25perc, ami által a kötőszövetben felhalmozódott nyirokfolyadék a nyirokközpont felé irányul és a szervrendszeren keresztül kiválasztódik. Jó hatással van a nyirokkeringésre és a vérkeringésre egyaránt, a kötőszövet állagát javítja. Belső tisztulási folyamatot serkentő kezelés. Ajánlott fáradt elnehezült lábak esetén, sok ülő vagy álló munka esetén, fogyás megtámogatására, betegség után immunerősítésre.

50-55’ 15.000.-

 

2. Fogyasztó hatású kezelés

Kavitációs zsírbontás-sal kezdjük a kezelést, ez egy ultrahangos zsírbontó kezelés, melyet a problémás területen végzünk. Egyszerre egy terület kezelhető, comb elöl vagy comb hátul, vagy far, majd a nyirokcsatornát átjárhatóvá tesszük és gépi méregtelenítő kezelést végzünk hullámmasszázzsal.

50-60’ 16.000.-

Minden csütörtökön és pénteken ez a kezelés kedvezményes, 13.000 Ft

 

3. Bőrfeszesítő hatású kezelés

A rádiófrekvenciás gép-pel kezdjük a kezelést a kötőszövet azon részét kezeljük, ahol szeretnénk elérni a simább feszesebb bőrt, majd a nyirokcsatornákat átjárhatóvá tesszük majd gépi méregtelenítő kezelést végzünk hullámmasszázzsal, mely a méregtelenítés mellett a kötőszövetet frissíti és a keringést fokozza.

Minden csütörtökön és pénteken ez a kezelés kedvezményes, 13.000 Ft

 

4. Vákuumos kezelés

Gépi vákuumozás-sal kezdjük a kezelést, a zsírsejtek összenyomása miatt a sejtekből felszabadul a méreganyag, ezáltal csökken a zsírsejt mérete, valamint a cellulit mértéke. Ezután kézzel megnyitjuk a nyirok utakat és a kimozgatott méreganyagot kivezetjük hullámmasszázs géppel.

50-60’ 16.000.-

Minden csütörtökön és pénteken ez a kezelés kedvezményes, 13.000 Ft

Bejelentkezés telefonon vagy Whatsapp/Viber üzenetben

+36704103545 Formasszázs stúdió